GPS az érzelmek útvesztőjéhez

Ha voltál már nagyon szerelmes, akkor ismered azt a rózsaszín ködöt, ami ilyenkor elborítja az agyat. A legracionalistább és legvisszafogottabb ember is képes ilyenkor teljesen kibújni a bőréből. Vannak érzések, amik olyan szinten képesek átgyúrni, hogy a legközelebbi barátaink sem ismernek ránk.

De talán már találkoztál azzal az érzéssel is, amikor halványlila gőzöd nincs arról, hogy mit érzel, és miért érzed azt, amit. Az agyad, az értelmed egyet diktál, de érzelmi szinten mégis egészen mást tapasztalsz. Túl akarsz lenni egy kapcsolaton, de az érzéseidnek nem parancsolhatsz. Vagy ellenkezőleg, nagyon szeretnél már szerelmes lenni, de nem megy. Vagy eldöntötted, hogy az életeden (szokások, kapcsolatok, időbeosztás, stb.) változtatsz, de valami újra és újra visszahúz. Ismerős?

Vajon mi mozgat az életben? Az érzelmek vagy a józan ész?

Mi határozza meg inkább döntéseinket, tetteinket? Miért?

GPS az érzelmek útvesztőjéhez

Ebben az előadássorozatban ezekről fogunk beszélgetni. Nem ígérem, hogy az előadás végére már pik-pakk kézben tartasz mindent és tied az irányítás. Óh, bárcsak ilyen egyszerű volna! Ha ezt keresed, akkor ne gyere!

Ezzel szemben lesz szó az érzelmek és az értelem kapcsolatáról, ami valóban olyan megfoghatatlan, mint a rózsaszín köd. És lehet, hogy nem halványlila és nem is gőz, de lesz benne ismeret, ami segít jobban megértened önmagad. Lesznek gondolatok, amik talán újratervezésre ösztönöznek, és lesz olyan is, amiről felismered, hogy rendben van, csak haladj tovább az úton.

Előadás és beszélgetés érzelmekről, értelemről, életről

Várlak szeretettel a Panágiában (1056 Budapest, Molnár u.3) július 13-án, csütörtökön, 18:30-tól. Érkezés 18:15-től.

A beugró 1.500,- Ft. (diákok 1.000,-Ft.) adományt megköszönjük.