Vélemények

Zsuzsa, gyógytornász

A mindennapi történések, legyenek azok jók vagy rosszak, nyomot hagynak a szívemben, és van, amikor nem tudok mit kezdeni ezekkel, nem tudom feldolgozni őket. Amikor leülök beszélgetni Évával, elsősorban meg kell fogalmaznom, mi is van bennem, ez már előrelépés. Miután kimondom és megbeszélem Évával, egy más szemszögből látom a dolgokat. Olyan érzés, mintha egy puttonyt cipelnék, amit idővel megtöltök sérelmekkel, félreértéssel, csalódással és más nehézséggel, ami egyre nehezíti a puttonyom. A beszélgetések alatt kipakoljuk együtt ezt a puttonyt, és a problémáim nem oldódnak meg, de én már nem problémának látom őket, hanem kihívásnak, vagy engem csiszoló, formáló feladatnak.

Benedek, vezető beosztású informatikus

Éva gyorsan és jól átlátja a körülöttem és bennem zajló konfliktusokat. Egy-két jól irányzott kérdése után mindig találtam egy számomra új nézőpontot, ami már egészen más fényben világította meg a küzdelmes helyzeteimet.

Zsolt, kommunikációs tanácsadó és ifjúsági munkás

Éva 2011-2013 között volt a tanácsadóm, egy ifjúsági vezetőképző keretében. Dinamikus és rugalmas személye mindig lelkesített, emellett problémamegoldó készsége segített abban, hogy stabil lábakra álljak. Segítségével most tiszta és világos a vízióm, jövőképem. Egy fiatal, kereső srácból kommunikációs tanácsadó, zenefesztivál szervező, táborvezető, csoportvezető, terveket szövő ifjúsági munkás vált.

Teréz, tanárnő

Éva segített engem az önismeret útján, a krízishelyzeteimben, megoldhatatlannak tűnő kérdéseimben, amikor elvesztem a részletek között, objektív kísérőként segített tisztán látni. A segítségével sikerült az egyes döntéshelyzeteimben tisztázni a motivációimat, úgy hiszem, sokat köszönhetek neki abban, hogy ma könnyebben, bátrabban konfrontálódom, s adott konfliktushelyzetben célravezetően és hatékonyan kommunikálok. A meglátásai, élettapasztalatból fakadó tudása segített az erősségeim tudatosításában. Az erősségeim mellett ugyanakkor sikerült tudatosítanom az adott élethelyzetemben megjelenő félelmeimet is. Kérdésfelvetései segítettek rugalmasabbnak lenni ebben a folyton változó világban. Önismeret, pozitív énkép, célok, jövőkép: ezek lennének a kulcsszavak. Számomra kulcsfontosságú volt az is, hogy a beszélgetések alatt maximális figyelmet tapasztaltam részéről.

Hajni, belső pénzügyi ellenőr

Számomra nagyon fontosak voltak beszélgetéseink, főként a valódi személyiségem megismerése és elfogadása szempontjából. E nélkül az alap nélkül nem lett volna elegendő önbizalmam, bátorságom, kitartásom, hogy megvalósítsam azokat a dolgokat, amikre vágytam, úgy a személyes életemben, mint pedig a karrierben.

Timi, csoportvezető

Köszi, hogy mindig bátorítottál arra, hogy Isten szeret, és minden rendben van. Köszi, hogy bátorítottál arra, hogy induljak, és meg tudom csinálni. Köszi, hogy bátorítottál, hogy képes vagyok rá. Köszi, hogy ha elcsüggedtem, akkor újra beállítottál az igazságba! Köszi, hogy segítettél megerősödnöm a belső emberré válásomban, megerősödésemben kísértél! Köszi, hogy szerettél mindeközben és éreztem a szereteted!