Rólam

cropped-DSCF8899-e1477212049192.jpg

A nevem Eberlein Éva, Aradon születtem és nőttem fel. Már kamaszként is az voltam, akit felkerestek az emberek a problémáikkal, kérdéseikkel. 2001-ben vettem először részt lelkigondozói kurzuson és 2002-ben kezdtem lelkigondozással foglalkozni. Motivált az, hogy segíthetek másoknak túllépni saját belső fájdalmaikon, korlátaikon. Egy idő után viszont felmerült a kérdés, hogy a múlt feldolgozásán túl, hogyan lehet a jövő felé irányulni. Vágytam segíteni klienseimnek, hogy felfedezzék saját belső forrásaikat a krízishelyzetek megoldására, hogy új életet kezdjenek, új megoldási lehetőségeket fedezzenek fel. Life coach képzésemet a Life Coach Training Institute keretén belül végeztem, és ez új látást adott, új eszközöket a klienseimmel való foglalkozáshoz.

15 évig főként kamaszokkal és fiatal felnőttekkel foglalkoztam, sokakat kísértem a kamaszkortól és fiatal felnőtt kortól az érett felnőtt korba, családalapításon és pályakezdésen, karrierrel kapcsolatos és személyes kihívásokon keresztül. De nemcsak fiataloknak, hanem minden korosztálynak tartottam csoportos képzéseket, valamint egyéni kísérést.

Meg vagyok győződve arról, hogy minden emberben legbelül ott van az Élet forrása, és csak arra vár, hogy feltörjön. Nagyon sok életet láttam kudarcba fulladni, majd felemelkedni. Sok megváltozott élettörténetet kísértem egy-egy szakaszon, és felemelő érzés, megtiszteltetés számomra, hogy kicsit részese lehetek ezeknek a változásoknak, katalizátorként közreműködhetek abban, hogy klienseim jobban megismerjék magukat, felfedezzék a bennük rejlő erőt, megtalálják a megoldást a lehetetlennek tűnő helyzetekre.

Mind egyediek vagyunk, és minden élethelyzet lehetőség arra, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat és azokat a belső erőforrásainkat, amelyek még nem tárultak fel előttünk. Számomra az Élet valahol ez: egyre mélyebben és egyre tisztábban megismerni az Erőt, amely mindnyájunkban ott lakozik. Ezért lettem life coach, hogy segítsek klienseimnek többet látni annál, mint amennyire egyedül képesek, hogy segítsek kifejleszteni azokat a készségeket, amelyek képessé teszik őket meglátni a lehetőségeket a kihívásokban, új megoldásokat találni a megoldhatatlannak hitt problémákra. Hiszen nincs megoldhatatlan probléma és lehetetlen kihívás sem!

Találjuk meg együtt a megfelelő kulcsot az adott élethelyzethez!